Reklama

Reklama

Markéta Galuszková

Markéta Galuszková

nar. 23.11.1992 (31 let)
Klatovy, Československo

Biografie

Markéta Galuszková je česká modelka, hosteska a herečka. Přes svojí výšku 155 cm se dokázala prosadit jako fotomodelka i v zahraničí.

Narodila se v Klatovech, kde také chodila do školy. Již od dětství chtěla být fotomodelkou. Mezi její koníčky patří malování, plavání, běhání, fitness a bruslení. Kromě modelingové a herecké kariéry podniká v oboru prodlužování vlasů. Působí pracovně hlavně ve Spojených státech amerických, kde pózuje pro celou řadu fotografů, převážně ve městech Los Angeles, Las Vegas a San Francisco. V San Franciscu měla kampaň focení pro kravaty obchodní značku Skintie. Má bratra, který je v nemocnici již několik let v kómatu po nehodě.

Markéta Galuszková začala svoji modelingovou kariéru ve 13 letech na českých internetových serverech jako Fotoparta, Fotopátračka. Zúčastnila se přehlídky pro Danu Morávkovou při prezentaci kabelek značky Elga. Na molu byla vidět také v Holešovicích na Interbeauty 2017 během soutěže v makeup líčení. Fotografuje jak v tuzemsku tak v zahraničí. Je modelkou pro reprezentační, propagační a reklamní fotografie, pózuje na workshopech před několika fotografy.

Za svou kariéru stihla být foto-modelka pro slovenské vydání časopisu Playboy 2016. Dále nafotila billboard v Pařížské ulici pro prestižní značku Rexim Krejčovský Salón 2011 (Elegantí oděvy). Další její úspěch přišel v roce 2016, kdy nafotila propagační kalendáře a letáky pro slovenské, české firmy Biovit.cz, známé přírodní léky Swiss Natural. Bylo použito tisíců výtisků, fotografie byly ve zdravotnictví a obchodních střediscích.

V letech 2012 a 2013 získala zlatý pohár za první místo v tanci bodypaintingu, na festivalu Motor Show Expo v pražských Holešovicích. Zúčastnila se české reality show Popelka, ve které se ukázala v českém vysílání TV Barrandov. S kouzelníkem Richardem Nedvědem nafotila reprezentační fotografie. Andrea Kerestešová si ji vybrala jako modelku pro fotografie ke své výstavě s názvem „Mezi nebem a zemí“. Markéta byla pozvána exkluzivně na stream do redakce Extra.cz, kde mluvila nejen o své karieře, stejně jako exkluzivní host na webu bravomodels.cz.

Objevila se na titulní stránce magazínu Autosport & Tuning, ve kterém byla i jako dívka vydání. Zahrála si vedlejší roli ve filmu Fotograf (2015) s Karlem Rodenem.

Markéta Galuzsková

Host

Herečka

Reklama

Reklama