foto

Babs Olusanmokun

  • nar. Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kde je Kyra?
2014 Listen Up Philip
Úkryt
2013 Georgova matka
2011 Ponies
Restless City
2005 Indocumentados

TV seriály

2019 The Widow (TV seriál)
Nigel (E08)
Will (E07)
The Spider and the Web (E06)
další epizody (8)
Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 10: The World (E10)
Volume 9: The Empress (E09)
Volume 8: The Hanged Man (E08)
další epizody (10)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
11 Million Reasons You Can't Go Home Again (S02E06)
Man on the Run (S02E03)
2017 The Defenders (TV seriál)
Take Shelter (E05)
Royal Dragon (E04)
Worst Behavior (E03)
další epizody (4)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Art of War (E04)
Kořeny (TV seriál)
Part 4 (E04)
Part 2 (E02)
2015 Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
2014 Černá listina (TV seriál)
Lord Baltimore (No. 104) (S02E01)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S08E09)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Retro (S10E05)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Outsiders (S02E19)
Veronica Mars (TV seriál)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace