foto

Paris Barclay

  • nar. 30.6.1956 (63 let)
    Chicago Heights, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Street Lawyer, The (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Nevyhrožuj
1991 Stone Cold
1989 New Edition Past and Present

TV seriály

2020 Station 19 (TV seriál)
Indoor Fireworks (S03E02)
I Know This Bar (S03E01)
2019 Station 19 (TV seriál)
Crash and Burn (S02E08)
2018 Station 19 (TV seriál)
No Recovery (S02E01)
Not Your Hero (S01E10)
Invisible To Me (S01E02)
další epizody (4)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
I'm Not Her (S04E02)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
Neříkej to (E10)
Mezidobí (E02)
První zápas (E01)
Skandál (TV seriál)
I See You (S05E14)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Francouzská krysa (E09)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
Glee (TV seriál)
2009 (S06E12)
2014 Extant (TV seriál)
Skrýš (S01E04)
Manhattan (TV seriál)
Last Reasoning of Kings (S01E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
We, The Juries (S05E12)
Glee (TV seriál)
100 (S05E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Faith and Despondency (S07E10)
Greensleeves (S07E07)
další epizody (4)
2013 Poslední základna (TV seriál)
The Pointy End of the Spear (E12)
Glee (TV seriál)
Lights Out (S04E20)
Diva (S04E13)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Sweet and Vaded (S06E07)
Straw (S06E01)
2012 Smash (TV seriál)
The Coup (S01E08)
Glee (TV seriál)
Mít s kým tančit (S03E17)
Učitel španělštiny (S03E12)
Zákon gangu (TV seriál)
To Thine Own Self (S05E11)
Stolen Huffy (S05E04)
Sovereign (S05E01)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Smyčka se utahuje (E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Brick (S04E05)
Out (S04E01)
2010 Glee (TV seriál)
Kurtova válka (S02E09)
Domov (S01E16)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Boj zblízka (S01E19)
V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 7. (S03E28)
Sunil - týden 7. (S03E26)
Adele - týden 6. (S03E24)
další epizody (12)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Plavec se topí (S01E10)
Glee (TV seriál)
Na vozíku (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Závan minulosti (S01E07)
V odborné péči (TV seriál)
Gina - týden 7. (S02E35)
Walter - týden 6. (S02E29)
Oliver - týden 6. (S02E28)
další epizody (12)
Zákon gangu (TV seriál)
Munice (S02E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rána jistoty (S10E04)
Hra o všechno (S09E24)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Paul a Gina - týden 9. (S01E43)
Jake a Amy - týden 8. (S01E39)
Sophie - týden 8. (S01E38)
další epizody (12)
Zákon gangu (TV seriál)
Převzetí moci (S01E04)
Tráva (TV seriál)
The Three Coolers (S04E04)
Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je pod vodou (S07E05)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Cizinec v cizí zemi (S03E09)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a raper (S06E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dám se zabít (S08E08)
Nenucený výsek (S07E14)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
Vítejte (S03E18)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Dr. House (TV seriál)
Tři příběhy (S01E21)
Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
Barvy (S03E04)
Slib (S03E02)
další epizody (4)
Policejní odznak (TV seriál)
Grave (S04E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ain't No Love (S15E13)
2004 Huff (TV seriál)
Rtěnka na slipech (S01E03)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
Street Lawyer, The (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Scar Tissue (S02E08)
2002 Fastlane (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Debate Camp (S04E05)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Indians in the Lobby (S03E07)
2000 City of Angels (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Portland Trip (S02E07)
Pohotovost (TV seriál)
Mars útočí (S07E03)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Sid (S02E05)
Gillian a duchové (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cherokee Kid (TV film)

TV seriály

2007 Dirt (TV seriál)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Kurz předporodní přípravy (S08E21)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky