foto

Paris Barclay

  • nar. 30.6.1956 (61 let)
    Chicago Heights, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Street Lawyer, The (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Nevyhrožuj
1991 Stone Cold
1989 New Edition Past and Present

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
I'm Not Her (S04E02)
2016 Pitch (TV seriál)
Don't Say It (E10)
The Interim (E02)
Pilot (E01)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
Pilot (E01)
2014 Extant (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
Last Reasoning of Kings (S01E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Faith and Despondency (S07E10)
Greensleeves (S07E07)
další epizody (4)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Sweet and Vaded (S06E07)
Straw (S06E01)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
To Thine Own Self (S05E11)
Stolen Huffy (S05E04)
Sovereign (S05E01)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Smyčka se utahuje (E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Brick (S04E05)
Out (S04E01)
2010 Glee (TV seriál)
Kurtova válka (S02E09)
Domov (S01E16)
2009 Glee (TV seriál)
Na vozíku (S01E09)
Zákon gangu (TV seriál)
Munice (S02E10)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Převzetí moci (S01E04)
Tráva (TV seriál)
The Three Coolers (S04E04)
Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Cizinec v cizí zemi (S03E09)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
Vítejte (S03E18)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Dr. House (TV seriál)
Tři příběhy (S01E21)
Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
Barvy (S03E04)
Slib (S03E02)
další epizody (4)
Policejní odznak (TV seriál)
Grave (S04E02)
2004 Huff (TV seriál)
Rtěnka na slipech (S01E03)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
Street Lawyer, The (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Scar Tissue (S02E08)
2002 Fastlane (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cherokee Kid (TV film)

TV seriály

2007 Dirt (TV seriál)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace