foto

Michael Cassutt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Pulse Pounders

TV seriály

2018 Z Nation (TV seriál)
Hackerville (S05E11)
A New Life (S05E02)
2017 Z Nation (TV seriál)
Back From the Undead (S04E06)
2016 Z Nation (TV seriál)
Heart of Darkness (S03E09)
Murphy's Miracle (S03E03)
2015 Z Nation (TV seriál)
Day One (S02E14)
Batch 47 (S02E04)
2014 Z Nation (TV seriál)
Murphy's Law (S01E12)
Going Nuclear (S01E10)
Fracking Zombies (S01E02)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Total Awareness (S03E05)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Mountain (S02E17)
Odysea 5 (TV seriál)
Rage (E18)
2000 Andromeda (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Out of Their Minds (S02E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zkušební let (S04E12)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zásadní problémy (S08E30)
Přirozená výchova (S08E24)
Odraz (S08E18)
další epizody (4)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Uzávěrka (S08E11)
Takoví jsme nebyli (S08E04)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Little Miss Magic (S01E06)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Fever (S01E18)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Card / The Junction (S02E08)
1986 Centurions (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Need to Know / Red Snow (S01E21)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Little Boy Lost / Wish Bank / Nightcrawlers (S01E04)
1983 Dungeons & Dragons (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky