foto

Carlos Olivieri

  • nar. 1948
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jih
1986 L' ultima mazurka (TV film)
1984 Atrapadas
1975 Más allá del sol
1973 Mala vida, La
1971 El ayudante
1965 Psique y sexo
1963 La murga
1962 Último piso, El
1961 To je má země
1960 Culpable
1959 Tierras blancas, Las

TV seriály

1986 Esa muchacha de ojos cafe (TV seriál)
1985 Rompecabezas (TV seriál)
1981 Laura mía (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 La posada del sol (TV seriál)
Los especiales de ATC (TV seriál)
1971 Estación retiro (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Abre tus ojos (TV seriál)
2001 Provócame (TV seriál)
1999 Trillizos, ¡dijo la partera! (TV seriál)
1996 Mi familia es un dibujo (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky