foto

Alfonso De Grazia

  • nar. 20.11.1932
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 28.11.2000 (68 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 El Mismo amor, la misma lluvia
1994 Sombra ya pronto serás, Una
1993 Caso María Soledad, El
1991 Delito de corrupción
1986 Noche de los lápices, La
1985 Barras bravas, Las
1984 Chicos de la guerra, Los
1976 Tiempos duros para Drácula
1969 Kuma Ching
1968 Ruteras, Las
1966 Dos quijotes sobre ruedas
1963 Testigo para un crimen
1962 Detrás de la mentira
1961 Quinto año nacional
1960 La patota

TV seriály

1999 Mamitas (TV seriál)
1997 Archivo negro (TV seriál)
Ricos y famosos (TV seriál)
1996 Ha-Mosad (TV seriál)
1994 Cara bonita (TV seriál)
Quereme (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Grande Pá! (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1981 Los exclusivos del Nueve (TV seriál)
1971 Cuatro historias de alquiler (TV seriál)

Dokumentární

1979 Fiesta de todos, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky