foto

Andrea Radakovits

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Mahlzeit - Die Fernsehshow (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál) - vyp.
2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - vyp.
2014 Mythos Geschichte (TV seriál) - vyp.
2011 Zweigelt - Wein und Wahrheit (TV film) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace