foto

Harry Studt

  • nar. 20.2.1899
    Breslau, Německá říše
  • zem. 23.1.1976 (76 let)
    Potsdam, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Marketa Lazarová
1965 Strašná žena
1964 Atentát
Zu viele Kreuze (TV film)
1963 Der Mann des Tages (TV film)
1962 Das Stacheltier - Die unleserliche Handschrift
Einer von uns
Gift (TV film)
Ist doch kein Wunder (TV film)
Terror (TV film)
1959 Der Ritter vom Mirakel (TV film)
1958 Weil du mich liebst (TV film)

TV seriály

1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace