foto

Gerhard Jelinek

  • nar. 13.10.1954 (64 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
Mythos Geschichte (TV seriál)
2013 Universum History (TV seriál)
2009 Náměstí Nebeského klidu 20 let poté (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Baumeister der Republik (TV seriál)
2014 Mythos Geschichte (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace