foto

Karola Maria Niederhuber

  • nar. 7.6.1976 (43 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alles Ist Nicht Genug
Divoká myš
2015 Hannas schlafende Hunde
2013 Zázrak

TV seriály

2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Absturz (S01E02)
Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Nejlepší den pro lásku (E10)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky