foto

James McMenamin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Long Home
Twelve
2017 Blood Heist
2016 In Dubious Battle
2013 Word, The

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Garrett Drimmer (E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trable, trable (S06E05)
Já, mluvící osel (S06E04)
Po hlavě do sraček (S06E02)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Ohnivě ostré Cheetos (S05E06)
Zpívej, Bílá Effie (S05E05)
další epizody (5)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Townhouse Incident (S17E11)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Good Shooting (E06)
A Token of Our Appreciation (E05)
Ladies Night (E04)
další epizody (4)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Cool with It (S03E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (8)
Stoupenci zla (TV seriál)
Na hraně (S03E12)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Rozhodující chvíle (S07E06)
Dohoda (S07E02)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Incoming Tide (E02)
Pharmacy (E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Druhá možnost (S03E19)
Vzpomínky (TV seriál)
East of Islip (S02E11)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Unpleasant Truths (S01E07)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Pro Bono (S03E04)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Babes (S10E06)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
America, Inc. (S16E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky