foto

Georges Kern

  • nar. 1950
    Salzburg, Salzburg, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Carlos (TV film)
Nejlepší den pro lásku (TV film)
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Karo a Pán Bůh
Korunní princ (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Welcome Home
2001 Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Tom und die Biberbande (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
1998 Hinterholz 8
1997 Der Unfisch
El Chicko
Qualtingers Wien
Spurensuche (TV film)
1995 Freispiel
1994 Saubere Aktien (TV film)
1993 Babylon Komplott, Das (TV film)
Muttertag
Rebellion, Die (TV film)
Schindlerův seznam
1992 Flucht, Die
Mord im Wald (TV film)
1991 Tunnelkind
1989 Sedmý kontinent
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)

TV seriály

2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace