foto

Zdeňka Kratochvílová

  • nar. 1936

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Uloupený smích (TV film)
1974 Pantomima Ladislava Fialky (divadelní záznam)
1968 Bylo čtvrt a bude půl
1963 Až přijde kocour
1962 Neděle ve všední den

Dokumentární

2018 Divadlo Na zábradlí (TV seriál)
1964 Muzeum zázraků
1960 Mladé rampy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace