foto

Weronika Rosati

  • nar. 9.1.1984 (36 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Weronika Rosati, ktorá je rodáčkou z poľskej metropoly Varšava, má okrem poľských aj talianske korene. Jej otec Dariusz Rosati je pozoruhodným poľským ekonómom, politikom a členom Európskeho parlamentu. Rovnako úspešnou je aj jej matka Teresa, ktorá je módnou návrhárkou, vytvorila niekoľko uznávaných zbierok a pravidelne usporadúva módne prehliadky, predovšetkým vo Varšave.

Weronika Rosati strávila väčšinu svojho detstva v Spojených štátoch a vo Švajčiarsku. V roku 1990 sa vrátila do Varšavy, kde začala štúdium hudby, tanca a akrobacie. Študovala aj na ďalších prestížnych školách v Poľsku a USA, pod patronátom známych osobností ako Janusz Józefowicz, ktorý je veľmi známym poľským režisérom a choreografom.

Vďaka 4 rokom stráveným vo švajčiarskej Ženeve, hovorí plynule aj po francúzsky. Píše tiež články pre filmové časopisy a miluje históriu kinematografie. Weronika sa venuje aj modelingu a nečudo, že sa už objavila aj na obálkach takých časopisov, akými sú magazín Elle, Viva, Gala a iné.

Poľská kráska Weronika Rosati, ktorá žije v súčasnej dobe prechodne vo Varšave a kalifornskom meste Los Angeles, je o 12 rokov mladšou sestrou brata Marcina. K jej osobe je ešte možno spomenúť fakt, že je veľkou obdivovateľkou známeho amerického režiséra Davida Lyncha, s ktorým predtým spolupracovala a ešte jej výrok smerujúci k herectvu: „Vždy tvrdím, že herectvo bolo mojím detským snom, ktorý sa stal mojou celoživotnou vášňou.“

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2021 Indián
2020 Brigitte Bardot cudowna
Śniegu już nigdy nie będzie
2019 Music, War and Love
2018 Podatek od miłości
2017 Five O'Clock Comes Early
Max & Me
Mráz
Porady na zdrady
2016 USS Indianapolis: Boj o přežití
2014 Cizí těleso
Rosemary's Baby (TV film)
2013 Battle of the Year: The Dream Team
Frajeři ve Vegas
2012 Jako za starejch časů
Jedna mezi oči
The Iceman
Štvanice
2011 Largo Winch 2
V temnotě
2010 Piotrek trzynastego
2009 Smutna
2008 House
Usínání
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Inland Empire
2005 Pitbull

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Ultrafialoví (TV seriál)
#limbo (S01E07)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Vrah z tržnice (E06)
Rodinný klan (E03)
Poběhlice (E02)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
The Detour (TV seriál)
The Wedding (S01E06)
The B&B (S01E05)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (8)
Temný případ (TV seriál)
Snad zítra (S02E03)
Noc si tě najde (S02E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Berlín (S10E21)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Czarna wdowa (S08E12)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (4)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (7)
2009 Majka (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Rola życia (S03E09)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z okładki (S07E04)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Daleko od noszy (TV seriál)
Tak czy nie? (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lynch

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky