foto

Weronika Rosati

  • nar. 9.1.1984 (35 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Weronika Rosati, ktorá je rodáčkou z poľskej metropoly Varšava, má okrem poľských aj talianske korene. Jej otec Dariusz Rosati je pozoruhodným poľským ekonómom, politikom a členom Európskeho parlamentu. Rovnako úspešnou je aj jej matka Teresa, ktorá je módnou návrhárkou, vytvorila niekoľko uznávaných zbierok a pravidelne usporadúva módne prehliadky, predovšetkým vo Varšave.

Weronika Rosati strávila väčšinu svojho detstva v Spojených štátoch a vo Švajčiarsku. V roku 1990 sa vrátila do Varšavy, kde začala štúdium hudby, tanca a akrobacie. Študovala aj na ďalších prestížnych školách v Poľsku a USA, pod patronátom známych osobností ako Janusz Józefowicz, ktorý je veľmi známym poľským režisérom a choreografom.

Vďaka 4 rokom stráveným vo švajčiarskej Ženeve, hovorí plynule aj po francúzsky. Píše tiež články pre filmové časopisy a miluje históriu kinematografie. Weronika sa venuje aj modelingu a nečudo, že sa už objavila aj na obálkach takých časopisov, akými sú magazín Elle, Viva, Gala a iné.

Poľská kráska Weronika Rosati, ktorá žije v súčasnej dobe prechodne vo Varšave a kalifornskom meste Los Angeles, je o 12 rokov mladšou sestrou brata Marcina. K jej osobe je ešte možno spomenúť fakt, že je veľkou obdivovateľkou známeho amerického režiséra Davida Lyncha, s ktorým predtým spolupracovala a ešte jej výrok smerujúci k herectvu: „Vždy tvrdím, že herectvo bolo mojím detským snom, ktorý sa stal mojou celoživotnou vášňou.“

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 Podatek od miłości
2017 Five O'Clock Comes Early
Max & Me
Mráz
Porady na zdrady
2016 USS Indianapolis: Boj o přežití
2014 Cizí těleso
Rosemary's Baby (TV film)
2013 Battle of the Year: The Dream Team
Frajeři ve Vegas
2012 Jako za starejch časů
Jedna mezi oči
The Iceman
Štvanice
2011 Largo Winch 2
V temnotě
2010 Piotrek trzynastego
2009 Smutna
2008 House
Usínání
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Inland Empire
2005 Pitbull

TV seriály

2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Vrah z tržnice (S01E06)
Rodinný klan (S01E03)
Poběhlice (S01E02)
další epizody (4)
2016 The Detour (TV seriál)
The Wedding (S01E06)
The B&B (S01E05)
Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 Strażacy (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Snad zítra (S02E03)
Noc si tě najde (S02E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 12 (S07E12)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Berlín (S10E21)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (4)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Les Dames (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (7)
2009 Majka (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Epizoda 14 (S03E14)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
další epizody (14)
2007 Pitbull (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Pitbull (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Daleko od noszy (TV seriál)
Tak czy nie? (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lynch

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace