foto

Nikolay Butkovskiy

  • nar. 4.3.1955 (65 let)
    Buda-Varovichi, Kiyevskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Bohdan-Zynoviy Khmelnytskyi
2005 Daleko od Sanset Bulvara
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Nelegální (TV seriál)
Oper za vyklykom (TV seriál)
Pryjňatni vtraty (S01E04)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Falšivaja infanta (E20)
Spivačka (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Krvavá pomsta (S01E05)
Ženskij doktor (TV seriál)
Bez viny vinovataja (S02E24)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (E01)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
"Čto v imeni těbe mojom..." (S01E39)
Mesť, kak cholodnaja zakuska (S01E38)
Ljubov na troich (S01E30)
další epizody (5)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Pogoňa za besom (S05E12)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kolgotki optom (S04E63)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kinozvezda (S04E03)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Skaži, kto těbja obiděl? (S03E58)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Stěpeň zaščity (S02E41)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky