foto

Theresa Wong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alien: Ore
Láska na talíři (TV film)
One Winter Proposal (TV film)
Write Before Christmas (TV film)
2018 Garage Sale Mystery: The Mask Murder (TV film)
2017 8 Minutes Ahead
2015 Breed (TV film)
2002 Prsten věčného světla (TV film)
1999 Vetřelec mezi námi (TV film)
1995 Singapore Sling: Midnight Orchid (TV film)

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Anaconda (S07E08)
2019 Deadly Class (TV seriál)
Kids of the Black Hole (E09)
Stigmata Martyr (E06)
Mirror People (E04)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola desátá: Hodina duchů (S01E10)
2015 Flash (TV seriál)
Hvězdný tým (S01E18)
2014 Intruders (TV seriál)
Bound (E06)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Goodbye Stranger (S08E17)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Pilot (E01)
1993 Rajská pláž (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Masterchef Australia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky