foto

Jet Jurgensmeyer

  • nar. 2004

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Legend of 5 Mile Cave
2018 Kill the Babysitter (TV film)
Nová generace
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
Cupid's Proxy
Ferdinand
2016 Legenda tajného chrámu
Noční dobrodružství: Chůvy v akci (TV film)
2015 Woodlawn
2014 A Belle for Christmas
Americký sniper
Malí uličníci: Záchranná mise
2013 Pasadena
Ďáblův uzel
2012 Bad Girls (TV film)
Lukewarm
2010 Černobílé blues

TV seriály

2020 T.O.T.S. (TV seriál)
The Ultimate Easter Egg Hunt / A Chewy Challenge (E22)
The Fastest Flier / Best Friends Wherever (E21)
The Valentine Spirit / Shell Games (E20)
další epizody (4)
Poslední chlap (TV seriál)
You've Got Male (or Female) (S08E04)
2019 T.O.T.S. (TV seriál)
Santa Baby / Shear Madness (E18)
Out Foxed / Elephant in the Room (E17)
Bringing Back Baby / A Penguin In The Desert (E16)
další epizody (18)
Black-ish (TV seriál)
Wilds of Valley Glen (S05E09)
Poslední chlap (TV seriál)
A Moving Finale (S07E22)
The Favourite (S07E21)
Otherwise Engaged (S07E18)
další epizody (5)
2018 Poslední chlap (TV seriál)
The Gift of the Mike Guy (S07E09)
HR's Rough n' Stuff (S07E08)
The Courtship of Vanessa's Mother (S07E06)
další epizody (6)
2017 Kámoši hafíci (TV seriál)
Spirit volnost nadevše (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Grandpa Jack (S09E04)
2016 Black-ish (TV seriál)
The Johnson Show (S02E21)
Any Given Saturday (S02E17)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Shimmer a Shine (TV seriál)
The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
2014 Complete Works (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
The Italian Job (S05E20)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Podvodníčci (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Nezletilá bez doprovodu (S07E22)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 Superagent Oso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky