foto

Erik Jan Rippmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vraždy u jezera: Keltská kletba (TV film)
Země zločinu: Smrt v čističce (TV film)
2013 Tatort - Unvergessen (TV film)
2009 Pepperminta
Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2008 A byla z toho láska (TV film)
Der Besuch der alten Dame (TV film)
Smrt v horách
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
Ďáblova dílna
2001 Komando v sukních

TV seriály

2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Erntezeit (S02E09)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky