foto

Essa Zahir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Thompsonovi: Hlad po krvi
2011 The Great Ghost Rescue
2009 Ženy bez mužů
2008 Na chvíli svobodní
Temný rytíř
2004 A Line in the Sand (TV film)
Zoubek
2003 Druhá přirozenost (TV film)
1994 Zajatci

TV seriály

2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mnichov: Skuteční vrahové (TV film)
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)
1994 Záhady minulosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace