foto

Michael Persinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Solar Revolution
2010 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
David wants to fly
No není to divné? (TV seriál)
2009 Vetřelci dávnověku (TV seriál) - a.z.
2004 Nahá věda (TV seriál)
1996 Kde jsou všechna UFO? (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace