foto

Nic Young

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Son of God

TV seriály

2013 Bible (TV seriál)

Dokumentární

2014 Universum History: Arche Noah - Mythos und Wahrheit (TV film)
2011 Zvědavost (TV seriál)
2007 Discovery Atlas: Jihoafrická republika, jak ji neznáte (TV film)
Great Wall of China, The (TV film)
2006 First Emperor, The (TV film)
Země světa (TV seriál)
Záchrana Ronalda Reagana (TV film)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Project Greenglow: The Quest for Gravity Control (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace