foto

Franziska Singer

  • nar. 1986
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grießnockerlaffäre
2016 Mlha v srpnu
2015 Dáma ve zlatém
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2012 Tvoje krása nemá cenu...
2011 Nečekaná láska (TV film)
Vielleicht in einem anderen Leben
Wie man leben soll
2010 Popelka (TV film)

TV seriály

2018 CopStories (TV seriál)
Hin und her (S03E06)
Herz...Schmerz (S03E04)
Schmähstad (S03E03)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2019 Universum History: Victoria - Geheimnisse einer Jahrhundertqueen (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky