foto

Jan Beneš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Radio Kebrle (studentský film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1979 Drsná Planina
1970 Bunkr (studentský film)

TV seriály

2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S11E06)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace