foto

Mouni Roy

  • nar. 28.9.1985 (34 let)
    Birpara, Alipurduar, West Bengal, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dabangg 3
Made In China
Romeo Akbar Walter
2018 Gold
K.G.F: Chapter 1
2016 Mahayoddha Rama
Tum Bin 2
2011 Hero Hitler in Love
2004 Run

TV seriály

2015 Ek Tha Raja Ek Thi Rani (TV seriál)
Naagin (TV seriál)
2014 Meri Aashiqui Tum Se Hi (TV seriál)
2000 Kahaani Ghar Ghar Kii (TV seriál)
1999 Kyunki...Saas Bhi Kabhi Bahu Thi... (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Jhalak Dikhhla Jaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky