foto

Ed Haas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Make Mine Red, White and Blue (TV film)
1968 Mad Mad Scientist (TV film)

TV seriály

1964 The Munsters (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

TV pořady

1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1966 The Munsters (TV seriál)
A Visit from the Teacher (S02E32)
Herman's Lawsuit (S02E31)
Herman's Sorority Caper (S02E30)
další epizody (17)
1965 The Munsters (TV seriál)
Herman's Peace Offensive (S02E15)
The Treasure of Mockingbird Heights (S02E14)
Underground Munster (S02E13)
další epizody (38)
1964 The Munsters (TV seriál)
Herman's Rival (S01E15)
Grandpa Leaves Home (S01E14)
A Family Portrait (S01E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace