foto

Christopher Hampton

  • nar. 26.1.1946 (73 let)
    Faial, Azory, Portugalsko

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 East of Eden
2016 Ali and Nino
2015 Les Liaisons Dangereuses (divadelní záznam)
2013 Třináctý příběh (TV film)
2011 Nebezpečná metoda - scénář, divadelní hra
2009 Chéri
2007 Pokání
2003 Prokletá Argentina
2002 Tichý Američan
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - divadelní hra

Galerie (1)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace