foto

Christopher Hampton

  • nar. 26.1.1946 (74 let)
    Faial, Azory, Portugalsko

Zajímavosti o tvůrci (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Father
2017 East of Eden
2016 Ali and Nino
2013 Třináctý příběh (TV film)
2011 Nebezpečná metoda - scénář, divadelní hra
2009 Chéri
2007 Pokání
2003 Prokletá Argentina
2002 Tichý Američan
1996 Mary Reilly
Tajný agent
1995 V žáru lásky
Úplné zatmění
1992 Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
1989 Teljes napfogyatkozás (TV film)
1988 Nebezpečné známosti - scénář, divadelní hra
1987 Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Vlk u dveří
1985 The Good Father
1983 Honorární konzul
1981 History Man, The (TV film)
1979 Povídky z Vídeňského lesa
1977 Divosi (TV film) - divadelní hra
1975 Philanthropist, The
Savages (TV film)
1973 Der Menschenfreund (TV film) - divadelní hra
Nora - scénář, divadelní hra

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
Survival Instinct (E06)
The Human Condition (E05)
The Singapore Grip (E04)
další epizody (6)
1992 Performance (TV seriál)
1989 The Ginger Tree (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Les Liaisons Dangereuses (divadelní záznam)
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1989 The 61st Annual Academy Awards (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Divadelní záznam

1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - rozhlasová hra

Fanoušci tvůrce