foto

Julian Looman

  • nar. 5.3.1985 (36 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nightlife: Na tahu
2019 Wenn's um Liebe geht (TV film)
2016 Krvežíznivý strach ve městě
2013 &Me

TV seriály

2021 Vražedná Mallorca (TV seriál)
The Outlaw Jose Rey (S02E06)
The Blue Feather (S02E05)
The Beautiful Game (S02E04)
další epizody (6)
2019 Průsmyk (TV seriál)
Vražedná Mallorca (TV seriál)
Ex-Faktor (S01E10)
Nejhledanější muž na Mallorce (S01E09)
Ranní smrt (S01E08)
další epizody (10)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
Lügen und Geheimnisse (E08)
další epizody (4)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
Weemoedt (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Oida? (S01E08)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2020 De Dick Maas Methode

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky