foto

Paris Qualles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Zatmění slunce (TV film)
2003 Profoundly Normal (TV film)
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
The Color of Friendship (TV film)
1997 Ditchdigger's Daughters, The (TV film)
1996 The Cape (TV film)
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
1994 Neobyčejné léto
1993 Blood Brothers

TV seriály

2017 The Quad (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Superman před soudem (S01E09)
1992 Heights (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky