foto

Phyllis Yvonne Stickney

  • nar. Little Rock, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pound of Flesh
2013 Haitian Nights
2011 Gun Hill (TV film)
2010 Trapped: Haitian Nights
2009 See Dick Run
2002 Big Ain't Bad
1999 Můj učitel paroháč
1998 Nevinný výlet
1995 Smrtonosná past 3
1994 Neobyčejné léto
1993 Tina Turner
1992 Malcolm X
1991 Clippers (TV film)
Colored Museum, The (TV film)
Horečka džungle
Nadávejte až po setmění
Říše drog
1989 The Women of Brewster Place (TV film)

TV seriály

2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
2008 Zenin sexuální deník (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
1990 New Attitude (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

TV pořady

1992 BET's Comicview (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1992 BET's Comicview (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace