foto

Perry Moore

  • nar. 20.7.1971 (49 let)
    East Harlem, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vždy proti přesile (TV film)
1996 Nevinné oběti (TV film)
Soukromé očko
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
1994 Neobyčejné léto
1993 Opojný život (TV film)
1992 Otec, syn a milenka (TV film)
1991 Boy Who Cried Bitch, The
1987 Smrtící mrakodrap

TV seriály

2001 Policie New York (TV seriál)
Špína v New Yorku (S08E01)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Policie New York (TV seriál)
Yes Sir, That's My Baby (S04E06)
1993 Prváci (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky