foto

Tanya M. Swerling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Bod zvratu (TV film)
2002 Dead Above Ground
1997 Popelka (TV film)

TV seriály

2019 Hlava 22 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2018 The Alienist (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
The Boy on the Bridge (E01)
2017 GLOW (TV seriál)
2016 Westworld (TV seriál)
Zapomenout (S01E08)
Sabotér (S01E06)
Disonanční teorie (S01E04)
2014 The Red Road (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
2013 Já a robot (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Já a robot (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace