foto

Eşref Kolçak

  • nar. 28.1.1927
    İspir, Erzurum, Eastern Anatolia Region, Turecko
  • zem. 26.5.2019 (92 let)
    Gemlik, Bursa, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hayalimdeki Köy
2018 Elim Sende
2016 Temel ile Dursun İstanbul'da
2015 Uzaklarda Arama
2014 Karinca Kapani
Sürgün Inek
2013 Kayıp
2010 New York’ta Beş Minare
2006 Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz (TV film)
2004 Kayıp Aşklar (TV film)
Kimsesiz Zaman Tasvirleri (TV film)
‎Kayıp Aşıklar (TV film)
2002 Yeşil Işık
2000 Ağaçlar Ayakta Ölür (TV film)
Güle güle
1993 Hüdayi Yolu: Aziz Mahmud Hüdai Hz.
1988 Acılar
Hanım
Meçhul Tohum
Yaşamak
1987 Benim Olsaydın
Bomba
1986 Dikenli Yol
Suçlu Gençlik
Yarın Ağlayacağım
1985 Altar
Domdom Kurşunu
Kahreden gençlik
Yaranamadım
1983 Dört Yanım Cehennem
Esir
Kahır
İkimiz De Sevdik
1982 Kelepçe
1981 Takip
Unutulmayanlar
Önce Hayaller Ölür
Öğretmen Kemal
1980 Yarabbim
1979 Süpermen dönüyor
1977 Akrep Yuvası
Yıkılmayan Adam
1975 Cemil
Şafakta Buluşalım
1972 Kartallar
Son Duanı Et
1971 Silahlar Affetmez
Üç Öfkeli Adam
1970 Bela Çiçekleri
Bu Yumruk Sana
Ölüm Pazarı
1969 Beyaz Mendilim
Emmioğlu
Eşkiya Aşkı
Günahlarını Kanları İle Ödediler
Kardeş Kurşunu
Satılık Gelin
Şeytanın Oyunu
1968 Bir Mahkum Kaçtı
Cehennemde Boş Yer Yok
Dertli Pınar
Kurşun Yolu
Kızgın Adam
1967 Kara Kartal
Kocadağlı
Kurt Kapanı
1966 Dalgacı Mahmut
Kanlı Pazar
Kıran Kırana
Namus Borcu
Ölüm Busesi
İslamoğlu
1965 Düşman Kardeşler
Kanunsuzlar
Yumruk Yumruğa
1964 Erkek Ali
Filinta Kadri
Yalnız Efe
Yarın Bizimdir
1963 Başımı Belaya Sokma
Beyoğlu Piliçleri
Cilalı İbo: Perili Köşkte
Gecelerin Hakimi
Hancının Kızı
Korkusuz Kabadayı
Rüzgarlı Tepe
Zoraki milyoner
1962 Aşk Bekliyor
Beş Kardeştiler
Boşver Doktor
Dağlar Bulutlu Efem
Kurşun Yağmuru
Silah Arkadaşları
Çöpçatan
Çıkar Yol
Ümitler Kırılınca
1961 Düğün Alayı
Kaderin Önüne Geçilmez
Şoför Ahmet
1960 Ayşecik: Şeytan Çekici
Gece Kuşu
Namus Uğruna
1959 Beklenen Bomba
Dağlar Şahini Yörük Efe
Düşman Yolları Kesti
Hayatım Sana Feda
Zeynebim: Unutulmayan Aşk
1958 Bir Şoförün Gizli Defteri
Civan Ali
Kumpanya
Ninni: Talihsiz Yetime
Sokak Çocuğu
1957 Ceylan Emine
Kin
Öksüz Ayşe
1956 Kanlarıyla Ödediler
Yangın
Şehir Yıldızları
1955 Yetim yavrular
1954 Gülnaz Sultan
Çılgınlar Cehennemi
Ölüme Giden Yol
1953 Affet Beni Allahım
Drakula İstanbul'da
Çalsın Sazlar Oynasın Kızlar
1949 Fedakar Ana

TV seriály

2011 Farklı Boyut (TV seriál)
Hayat Devam Ediyor (TV seriál)
İnsan Aldandı (TV seriál)
2009 Kırık Kalpler (TV seriál)
2008 Goncakaranfil (TV seriál)
Kollama (TV seriál)
2007 Yalan Dünya (TV seriál)
2006 Tutkunum Sana (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Zeynep (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Yadigar (TV seriál)
2003 Umutların Ötesi (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Derman Bey (TV seriál)
2000 Aşk Hırsızı (TV seriál)
1998 Affet Bizi Hocam (TV seriál)
Sırılsıklam (TV seriál)
1997 Bir Umut (TV seriál)
Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
İntizar (TV seriál)
1996 Hüzün Çiçeği (TV seriál)
1995 Aşk ve Gurur (TV seriál)
Sahte dünyalar (TV seriál)
Çiçek taksi (TV seriál)
1994 Zirvedekiler (TV seriál)
1993 Kanayan Yara: Bosna Mavi Karanlık (TV seriál)
Rüyalara Gelin (TV seriál)
Solan Gül (TV seriál)
1992 Polis (TV seriál)
Yağmur Beklerken (TV seriál)
1991 Aile Bağları (TV seriál)
Köroğlu (TV seriál)
1990 Vurguna İnmek (TV seriál)
Yuva (TV seriál)
1989 Kanun Savaşçıları (TV seriál)
1987 Kuruluş (TV seriál)
Çatallı Köy (TV seriál)
1986 Çalıkuşu (TV seriál)
1983 Küçük Ağa (TV seriál)
1979 Denizin Kanı (TV seriál)

Dokumentární

2004 Son kale: Çanakkale

Video kompilace

1993 Katil Aramızda (video kompilace)
1987 Yavrumu Kurtarın (video kompilace)
1986 Bir Bayram Sabahı (video kompilace)

Host

TV pořady

2003 Yeşilçam Denizi (TV pořad)
1994 Siyaset Meydanı (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky