foto

Milan Slepička

  • nar. 10.1.1939 (79 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bathory
2005 Within
2003 Interview - vyp.
2001 Chytit vítr (TV film)
2000 Kalná řeka
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1993 Krvavý román
1968 Bylo čtvrt a bude půl

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Je sex z povinnosti zabiják vztahu? (S02E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nemoci a pomoci (S05E42)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Otrávená otravou (S01E04)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
Návraty (S04E02)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
další epizody (41)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (31)
Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (S01E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (27)
2012 Helena (TV seriál)
Manželské rodeo (S02E05)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2000 Neznámý č.44 (TV film)

TV pořady

2005 Big Brother (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace