foto

Milan Slepička

  • nar. 10.1.1939 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bathory
2005 Within
2003 Interview - vyp.
2001 Chytit vítr (TV film)
2000 Kalná řeka
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1993 Krvavý román
1968 Bylo čtvrt a bude půl

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nemoci a pomoci (S05E42)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Otrávená otravou (S01E04)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
Návraty (S04E02)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
další epizody (41)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (31)
Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (S01E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (27)
2012 Helena (TV seriál)
Manželské rodeo (S02E05)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

2005 Big Brother (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace