foto

Michael Rymer

  • nar. 1963
    Melbourne, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Witchblade, The
2011 17th Precinct (TV film)
Face to Face
2009 Revolution (TV film)
2006 A House Divided (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
2002 Královna prokletých
2001 Parfém
1999 Právo silnějšího
1997 Allie & Me
1995 Andělské dítě

TV seriály

2020 The Gloaming (TV seriál)
2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Usměj se (S01E13)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Revelations (S01E04)
Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
2014 Hannibal (TV seriál)
Tome-wan (S02E12)
Shiizakana (S02E09)
Yakimono (S02E07)
další epizody (4)
2013 Hannibal (TV seriál)
Relevés (S01E12)
Entrée (S01E06)
Amuse-Bouche (S01E02)
Drsný šerif (TV seriál)
Toskánská červená (S02E09)
American Horror Story (TV seriál)
Údy (S03E02)
Zločin (TV seriál)
Head Shots (S03E04)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
2010 Město ztracených (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Černá labuť (E04)
137 sekund (E03)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
The Road Less Traveled (S04E05)
He That Believeth in Me (S04E01)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Na rozcestí, část druhá (S03E20)
Na rozcestí, část první (S03E19)
Paní Kingová (S03E14)
další epizody (4)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Oko Jupitera (S03E11)
Hrdina (S03E08)
Kolaboranti (S03E05)
další epizody (7)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Údolí temnoty (S02E02)
Ztraceni (S02E01)
další epizody (5)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Třicet tři (S01E01)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Face to Face
1995 Andělské dítě

TV seriály

2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Loď Znovuzrození, část 2 (S02E12)
Loď Znovuzrození, část 1 (S02E11)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Australians Hit Hollywood

Fanoušci tvůrce