foto

Josée Steiner

  • nar. 9.3.1939 (80 let)
    Chatou, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Une femme en blanc se révolte
1965 Don Juan (TV film)
Zločin v expresu
1963 Krásný život
1962 Gentleman z Epsomu
Pauvre Martin (TV film)
1961 Deux orphelines, Les (TV film)
Kněžna de Cléves
1960 Il suffit d'aimer
1958 Un Don Juan (TV film)

TV seriály

1967 Lagardère (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace