foto

Sue Blainey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Edge of Fear
Swinging safari
2014 Sea of Fire (TV film)
2011 Pařmeni
2010 Wolfsbergská bestie (TV film)
2008 Lekce neslušného chování
2007 Hory mají oči 2
2006 Dobrovolná oběť
2000 Mimo čas (TV film)
1999 Maska smrti
1997 Robinson Crusoe
The Deli
1996 Zbožné přání
1995 Billy zpívá Billie
1994 Dobrodružství Priscilly, královny pouště

TV seriály

2020 The Good Lord Bird (TV seriál)
2019 Strange Angel (TV seriál)
The Fool (S02E01)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
Glorification of the Chosen One (S01E07)
Ritual of Abduction (S01E02)
další epizody (4)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
Úsměv na konci doku (S02E06)
další epizody (4)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
The Kill Floor (E02)
Animal Kingdom (TV seriál)
Judas Kiss (S01E09)
Child Care (S01E06)
Stay Close, Stick Together (S01E03)
Mercy Street (TV seriál)
The Belle Alliance (S01E04)
The Haversack (S01E02)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Dirty Work (E09)
2013 Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 2 (S02E22)
Identity (S02E19)
Illumination (S02E16)
další epizody (4)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Na nože (S02E22)
další epizody (5)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Radost a zklamání (S01E05)
New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
Reclassified (E07)
Keep the Change (E05)
další epizody (4)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Zákon mafie (S01E15)
Sportovní medicína (S01E12)
Absťák (S01E11)
2004 Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Jeptiška (S01E05)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
Home Invasion (S01E13)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Coyote (S01E10)
The David McNorris Show (S01E09)
Reelin' in the Years (S01E04)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky