foto

Vladimir Ščerbakov

  • nar. 20.5.1967 (53 let)
    Tetyushskoe, Ulyanovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krasnyj
2015 Glavnyj
2008 Hitler kaput!
2006 Žena Stalina (TV film)
2004 Smert Tairova

TV seriály

2020 Operacija "Valkirija" (TV seriál)
2019 Drugije (TV seriál)
Prizraki Zamoskvorečja (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Ikra (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
2014 Poiski ulik (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Opasnaja ljubov (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Echo vojny (S01E20)
2010 Beriya. Proigrysh (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
2008 Apoštol (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Isključenije iz pravil (TV film)
Pojedinki: Pochiščenije bomby (TV film)
2010 Pojedinki: Pravdivaja istorija. Tegeran-43 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky