foto

Enzo Brandner

  • nar. 16.7.1967 (53 let)
    Klegenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Ein bisschen bleiben wir noch
2019 Ein Sommer an der Algarve (TV film)
Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Osudové léto v Bavorsku (TV film)
Osudové léto v Praze (TV film)
2015 Bad Luck
Jeden z nás
Léto u Mazurských jezer (TV film)
2014 Amsterdam Express
2012 So wie du bist (TV film)
2011 Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
2009 Räuberinnen
2008 Universalove
2001 Tirana, année zéro
1998 Alles werden gut
1994 Zwischen den Zimmern

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (4)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Zoff mit Ziege (E02)
Andere Sippen, andere Sitten (E01)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebesfalle (S04E03)
Hexenwasser (S04E02)
Aufgespritzt (S04E01)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
další epizody (5)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Katze (E04)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Dokumentární

2015 Oh du mein Österreich (TV film)
2014 Global Shopping Village
2011 Stát jsem já
2010 Rest in Peace
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2004 Die sieben Todsünden (TV seriál)
1997 Blízký přítel (TV film)
Das Paradies ist anderswo
1994 Schwarzafrika
1987 Universum (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky