foto

Alexej Fedotov

  • nar. 23.8.1972
    Nevinnomyssk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 25.1.2015 (42 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sněguročka
2012 Zoluška
2011 Sibirjak (TV film)
2007 Znak sudby (TV film)
2003 Russkij specnaz

TV seriály

2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Otpusk po raněniju (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tolko raz v godu (S14E08)
2013 Šef (TV seriál)
Krajnije mery (S02E18)
PPS (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E04)
2012 Gruz (TV seriál)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pravozaščitnik (S07E17)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Šesť millionov svidětělej (S09E12)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Na cepi (S02E12)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnyje igruški (S03E02)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Stroitělnyj bum (S02E03)
Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
…I jego komanda (S01E11)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černaja metka (S03E09)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igry dlja vzroslych (S06E17)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dama s sobakoj (S02E08)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace