foto

Noah Centineo

  • nar. 9.5.1996 (22 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Noah Gregory Centineo je americký herec. Má italské a německé předky. Také má starší sestru. Na střední škole hrál fotbal. Začínal malými rolemi v seriálech a filmech na Disney Channel, v roce 2015 dostal hlavní roli v seriálu The Fosters, za kterou byl nominovaný na Teen Choice Award. Objevil se ve videoklipu Havana zpěvačky Camily Cabello. V roce 2018 přišel průlom v romantické komedii podle bestselleru Jenny Han To All The Boys I've Loved Before a v podobně laděném teenage filmu Sierra Burgess Is a Loser, které vznikly pro Netflix.

Romana "nineweh" Bičíková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Charlie's Angels
The Diary
2018 Sierra Burgess Is a Loser
Swiped
To All the Boys I've Loved Before
2017 Can't Take It Back
SPF-18
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2009 Gold Retrievers, The

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
2017 Ozn@čená (TV seriál)
Nicki (S02E04)
Spotlight (S02E03)
2016 The Fosters (TV seriál)
First Impressions (S03E11)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
2013 #TheAssignment (TV seriál)
Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Marvin Marvin (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Camila Cabello feat. Young Thug - Havana (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 #TheAssignment (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 #TheAssignment (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace