foto

Hanus Polak Jr.

  • nar. 24.3.1959 (60 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoká myš
Steirerkind (TV film)
2016 Kebab extra scharf! (TV film)
2015 Kleine Grosse Stimme (TV film)
Trenker a Riefenstahlová (TV film)
Věčný život
2014 Země zločinu: Mrtvá s jednou botou (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
Země zločinu: Štýrská krev (TV film)
2012 So wie du bist (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Kebab mit Alles (TV film)
Michael
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Bílá stuha
2002 Gebirtig
Regentage (TV film)

TV seriály

2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky