foto

Dehl Berti

  • nar. 17.1.1921
    Pueblo, Colorado, USA
  • zem. 26.11.1991 (70 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Žhavá laguna (TV film)
1986 Bullies
1985 Invaze U.S.A.
1983 Second Thoughts
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film)
1981 Vlci
1977 Last of the Mohicans (TV film)
The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)
1976 Scott Free (TV film)
1975 Sweet Hostage (TV film)
1970 Ritual of Evil (TV film)
1957 Apache Warrior
Hell Bound
Under Fire
Undersea Girl
1956 Desatero přikázání
1955 Jump Into Hell
Toughest Man Alive, The

TV seriály

1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)

Dokumentární

1984 Walt Disney World EPCOT Center: A Souvenir Program - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky