foto

Kenan Kalav

  • nar. 20.11.1961 (58 let)
    Mardin, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Bıçak Sırtı (TV film)
1989 Kilyos Cinayeti
1988 Deniz Yıldızı
Yengeç Burcu
1987 Atmaca
Bir Kadın Tuzağı
Erkek Sevgisi
Günah Gecesi
1986 Gün Doğmadan
Savunma
Suçlu Gençlik
Uçurum
1985 Katiller De Ağlar
Paranın Esiri
1984 Tutku
Ömrümün tek gecesi

TV seriály

2011 Yıllar Sonra (TV seriál)
2006 İşte Benim (TV seriál)
2005 Köpek (TV seriál)
2004 Melekler Adası (TV seriál)
2003 Bir Yıldız Tutuldu (TV seriál)
2001 Sultan (TV seriál)
1999 Kurt Kapanı (TV seriál)
1986 Çalıkuşu (TV seriál)

Video kompilace

1986 Mazideki Kadın (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky