foto

Pablo Codevila

  • nar. 2.12.1955 (63 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 El profesor Punk
1985 Adiós, Roberto
1974 Rolando Rivas, taxista
1971 El caradura y la millonaria
Un hombre extraño (TV film)
1970 Muchachos de mi barrio, Los
Un elefante color ilusión
1969 El salame
1968 Carne
Este cura

TV seriály

2004 Piel naranja años después (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1991 Buenos Aires háblame de amor (TV seriál)
1988 De carne somos (TV seriál)
1987 Grecia (TV seriál)
1982 Oriental, El (TV seriál)
1981 Me caso con vos (TV seriál)
1980 Día 32 en San Telmo, Un (TV seriál)
Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1978 Vos y yo, toda la vida (TV seriál)
1977 Pablo en nuestra piel (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1971 Narciso Ibáñez Menta presenta (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky