foto

Ronald Kinnoch

  • nar. 11.6.1910
    Dundee, Tayside, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 22.11.1995 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Městečko prokletých - původní scénář
1964 Devil Doll
1960 Městečko prokletých
1958 Secret Man, The
1952 Private Information

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1958 Secret Man, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace