foto

Ivan Anthon

  • nar. 1928
  • zem. 7.12.2012
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Fubu (TV film)
1987 Hádání s Hadovkou (TV film)
Kouzelný cedníček (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
1979 Švec Janek v pohádkové zemi (TV film)
1977 Adéla ještě nevečeřela
Ať žijí duchové!
1971 Konec draka Kusodrápa (TV film)
Princ Bajaja

TV seriály

1975 Beránci a čert (TV seriál)
1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace