foto

Jean-Marc Taba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Meurtres en Corrèze (TV film)
2018 Meurtres en pays d'Oléron (TV film)
2017 Le secret de l'abbaye (TV film)

TV seriály

2019 Pátrací oddělení (TV seriál)
In utero (S13E08)
2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Les Roseaux noirs (S02E02)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Chambre avec vue (S01E08)
En trompe-l'oeil (S01E05)
2013 Dernier recours (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S03E99)
Episode 98 (S03E98)
Episode 97 (S03E97)
další epizody (160)
2018 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S02E99)
Episode 98 (S02E98)
Episode 97 (S02E97)
další epizody (260)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 98 (S01E98)
Episode 97 (S01E97)
další epizody (276)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky