foto

Erkan Bektaş

  • nar. 11.3.1972 (47 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sağ Salim 2: Sil Baştan
2012 Geriye kalan
2011 Kaledeki Yalnızlık
2009 Baska semtin çocuklari
Bornova Bornova
2004 Acı Kin (TV film)

TV seriály

2019 Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (14)
2018 Börü (TV seriál)
Mahşerin Ayak Sesleri (E05)
Kar Gibi Beyaz (E02)
Gülperi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
2015 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
Serçe Sarayı (TV seriál)
2013 Adını Kalbime Yazdım (TV seriál)
2012 Benim İçin Üzülme (TV seriál)
Böyle Bitmesin (TV seriál)
2011 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Uzay (S02E07)
Pilot (S01E01)
Tek Başımıza (TV seriál)
Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
2010 Aşk ve Ceza (TV seriál)
2009 Bahar Dalları (TV seriál)
Kül ve Ateş (TV seriál)
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş (TV seriál)
2007 Kara Yılan (TV seriál)
2006 Esir Kalpler (TV seriál)
2005 Ihlamurlar Altında (TV seriál)
2004 Büyük Umutlar (TV seriál)
2003 Bedel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky