foto

The Carpenters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Only Yesterday: The Carpenters' Story - a.z.

Host

TV pořady

1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Numéro un (TV pořad)
1971 Kenny Rogers and the First Edition: Rollin' on the River (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky